Udvikling og rådgivning

Udvikling af badminton i København

Badminton København arbejde målrettet for klub- og aktivitetsudvikling på alle niveauer. Vores ambition er at skabe medlemsvækst og styrke det frivillige arbejde i klubberne.

Udover vores gode samarbejde med DGI, arbejder vi tæt med Badminton Danmark og de andre kredse på Sjælland og øerne om udvikling af badmintonsporten i Østdanmark. 

Vores badmintonkonsulent, Mathias Haulund, er klar til at hjælpe din klub med udviklingstiltag, netværk med andre klubber samt kursus-, turnerings- og ferieaktiviteter. 

Udvikling i din klub

Har du brug for at udvikle din klub i den rigtige retning? Så har vi et godt tilbud til dig.  Vi tilbyder et udviklingsforløb, der styrker din klub og gøre den endnu mere attraktiv – både nu og i fremtiden.

Vi kan for eksempel hjælpe jeres klub med:

  • Aktivitetsudvikling - f.eks. samarbejde med de lokale skoler
  • Kommunikation og markedsføring - f.eks. tryksager eller annoncering på Facebook
  • Bestyrelsens arbejde - at få skabt overblik klubbens opgaver med et årshjul og få fordelt opgaverne på flere hænder
  • Etablering af netværkssamarbejde mellem klubber
  • Flere frivillige - at motivere flere forældre og medlemmer med at løse småopgaver i klubben

Det kan også være, at I er interesseret i Træneruddannelse, Badmintonskoler, Begynderturneringer eller noget helt andet, så hjælper vi gerne med det.

Er du interesseret i at udvikle i din klub, kan du gå på opdagelse i vidensbanken på Bevæg dig for Livet - Skab en succesfuld badmintonklub eller kontakte badmintonkonsulent Mathias Haulund mathias.haulund@dgi.dk eller telefon 40127804.

Badminton København · info@badmintonkoebenhavn.dk